Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Bedrukte kerstdozen bestellen

Bij Trimbach Dozen kunt u gemakkelijk bedrukte dozen voor kerst of voor een andere gelegenheid bestellen. Dit is handig voor wanneer u niet vast wilt zitten aan de inhoud van standaard kerstpakketten. Met onze kerstdozen kiest u zelf de inhoud en verpakt u de pakketten dus zelf. Deze bedrukte dozen met feestelijk dessin zijn verkrijgbaar in meerdere varianten en formaten. Daardoor kunt u in onze webshop voor zowel een klein als groot kerstpakket een passende kerstdoos bestellen.

Bedrukte kerstdozenBel: 0416 339947

Bedrukte dozen voor kerst online bestellen

Met kerst wilt u uw werknemers of relaties natuurlijk een leuke attentie sturen en wat is er nu leuker dan een zelf samengesteld kerstpakket? Misschien maakt u zelf de mooiste producten waarvan u een selectie cadeau wilt doen, of weet u al precies waar u de inhoud gaat inkopen. Hoe dan ook kunt u bij Trimbach Dozen bedrukte dozen voor kerst bestellen, die u vervolgens zelf kunt vullen met de gewenste inhoud. Dit betreft dozen die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn en die gesloten worden met met tape. De kerstdozen zijn van stevig karton gemaakt, waardoor ze tevens met de post te versturen zijn. Let wel op dat wanneer u breekbare producten verzendt u deze goed beschermt en de doos goed opvult!

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Groothandel voor kerstdozen en bedrukte dozen

Als producent van kartonnen verpakkingen zijn we het gewend om zeer grote aantallen kerstdozen tegelijk te leveren. We zorgen er dan ook voor dat we zo rond eind november al een aanzienlijke voorraad hebben, waardoor we altijd snel kunnen leveren. Doordat we het transport in eigen hand hebben kunnen we zelfs leveringen op dezelfde dag realiseren, zeker in onze eigen regio! Neem even contact met ons op als u met spoed een groot aantal kerstdozen nodig hebt, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. We zitten gevestigd in Waalwijk en kunnen daardoor super snel leveren in alle volgende plaatsen:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Kaatsheuvel
  • Drunen
  • Nieuwkuijk

Heeft u ze buiten deze regio nodig? Ook dat is natuurlijk mogelijk, wij verzenden door geheel Nederland.

Opvulmateriaal voor dozen

Met wat voor producten u onze (kerst)dozen ook gaat vullen, de kans is groot dat u wat opvulmateriaal nodig heeft. Zo schuiven de producten niet en zijn ze bovendien beter beschermd. Bestel dit daarom tegelijk met de bedrukte dozen, zodat u ze bij ontvangst direct op de juiste wijze kunt inpakken met de gewenste inhoud.