Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Bedrukte kerstdozen bestellen

Bij Trimbach Dozen kunt u gemakkelijk bedrukte dozen voor kerst of voor een andere gelegenheid bestellen. Dit is handig voor wanneer u niet vast wilt zitten aan de inhoud van standaard kerstpakketten. Met onze kerstdozen op maat kiest u zelf de inhoud en verpakt u de pakketten dus helemaal zelf. Deze bedrukte dozen met feestelijk dessin zijn verkrijgbaar in meerdere varianten en formaten. Daardoor kunt u in onze webshop voor zowel kleine als grote kerstpakketten een passende kerstdoos online bestellen en dat altijd tegen een zeer concurrerende prijs.

Bedrukte kerstdozenBel: 0416 339947

Bedrukte dozen voor kerst online bestellen

Met kerst wilt u uw werknemers of relaties natuurlijk een leuke attentie sturen en wat is er nu leuker dan een zelf samengesteld kerstpakket? Misschien maakt u zelf de mooiste producten waarvan u een selectie cadeau wilt doen, of weet u al precies waar u de inhoud gaat inkopen. Hoe dan ook u kunt bij Trimbach Dozen bedrukte cadeaudozen voor kerst bestellen, die u vervolgens zelf kunt vullen met de gewenste producten. Dit betreft dozen die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn en die gesloten worden met met tape, die wij uiteraard ook kunnen leveren. De kerstdozen zijn van stevig karton gemaakt, waardoor ze tevens veilig met de post te versturen zijn. Let wel op dat wanneer u breekbare producten verzendt u deze goed beschermt en de doos goed opvult! Onze luxe cadeaudozen kunnen natuurlijk ook voor iedere andere gelegenheid bedrukt worden.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Groothandel voor kerstdozen en bedrukte dozen

Als producent van kartonnen verpakkingen op maat zijn we het gewend om zeer grote aantallen kerstdozen tegelijk te kunnen leveren. We zorgen er dan ook voor dat we zo rond eind november al een aanzienlijke voorraad hebben, waardoor we altijd snel kunnen leveren. Doordat we het transport in eigen hand hebben kunnen we zelfs leveringen op dezelfde dag realiseren, zeker in onze eigen regio! Neem even contact met ons op als u met spoed een groot aantal kerstdozen nodig heeft, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. We zitten gevestigd in Waalwijk en kunnen daardoor heel snel leveren in onder andere onderstaande plaatsen:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Kaatsheuvel
  • Drunen
  • Nieuwkuijk

Heeft u ze buiten deze regio nodig? Ook dat is natuurlijk mogelijk, wij verzenden namelijk door geheel Nederland.

Opvulmateriaal voor dozen

Met wat voor producten u onze (kerst)dozen ook gaat vullen, de kans is groot dat u wat opvulmateriaal nodig heeft. Zo schuiven de producten niet en zijn ze bovendien beter beschermd. Bestel daarom ons decoratief opvulmateriaal tegelijk met de bedrukte dozen, zodat u ze bij ontvangst direct op de juiste wijze kunt inpakken met de gewenste inhoud.