Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Diverse verzendenveloppen op maat, voor elk document en voor iedere gelegenheid.

Bent u op zoek naar een breed assortiment goedkope verzendenveloppen voor het veilig en goed beschermd verzenden van documenten en producten? Als dé Nederlandse specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen heeft Trimbach Dozen alle soorten verzendenveloppen voor u in huis. Als groothandel en leverancier van diverse grote en kleine verzendenveloppen en verpakkingsmaterialen bieden wij altijd een flexibele service, snelle levering, hoge kwaliteit en natuurlijk scherpe prijzen. U bestelt bij ons heel eenvoudig verpakkingen op maat of op rol. U kunt eenvoudig online bestellen voor een uitstekende prijs. Natuurlijk verlangt u dat de documenten, kleine producten en brieven die u verstuurt veilig en zonder schade aankomen op hun bestemming. Om ze te beschermen tegen mogelijke beschadiging tijdens het transport stopt u ze in de meest stevige en betrouwbare envelop die u kunt vinden. Kies daarom voor Trimbach Dozen als uw leverancier voor verzendenveloppen om uw post te verzenden, maar ook voor het kopen van andere verpakkingsmaterialen voor de veilige verzending van pakketten.

VerzendenveloppenBel: 0416 339947

De juiste verpakking voor elk pakket, groot of klein.

Onze diverse verzendenveloppen zijn er in uiteenlopende soorten, maten en uitvoeringen. Afhankelijk van het doel en de inhoud van de envelop zijn er heel veel mogelijkheden. Welke envelop is dan het meest geschikt voor uw document of product? Onze medewerkers helpen u graag door een eerlijk en professioneel advies op maat te geven. Wij bieden u een vriendelijke service en geven goed advies om uw goederen en post optimaal te beschermen tegen beschadigingen.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Van bubbeltjes envelop tot Envelobox

Het versturen van een gewone brief kan vanzelfsprekend in een simpele envelop. Voor een beter beschermde inhoud kunt u echter kiezen voor de bubbel envelop. De bubbeltjes envelop of luchtkussen envelop met luchtkussentjes aan de binnenkant helpt mogelijke schokken op te vangen en beschermt de inhoud optimaal. Luchtkussen enveloppen vormen een veilige bescherming en behoeden kwetsbare en kostbare items voor beschadiging of breuk tijdens het transport. De envelobox combineert het gemak van een envelop met de stevigheid van een doos. Zo biedt deze unieke Envelobox stevige bescherming aan uw zending en is hij gemakkelijk en snel te vullen. U maakt dus uw producten eenvoudig en snel klaar voor verzending. De Envelobox past zelfs door de brievenbus, dus kan zonder zorgen worden verzonden naar ieder adres.

Als het inpakken vooral snel moet gaan zorgt een handige envelop met plakstrip voor een maximale efficiëntie. Maak de envelop eenvoudig dicht met één simpele beweging. Snel een document verzenden zonder gebruik te hoeven maken van een vochtige spons of het risico op een pijnlijke tong? Ga voor een envelop met plakstrip!

Bij het versturen van items of documenten die mogelijk retour gezonden worden kunt u een retourenvelop bijvoegen. De ontvanger kan deze retourenvelop gebruiken om u op een eenvoudige manier documenten terug te sturen.

Dokulops of paklijstenveloppen kleeft u aan de buitenkant van een pakket of verpakking. Hiermee kunt u documenten en paklijsten op een goed zichtbare manier toevoegen aan uw verzending. Zo heeft de ontvanger gemakkelijk en snel een overzicht van de inhoud. We hebben ze in verschillende maten en uitvoeringen zodat u precies vindt wat u zoekt.

Verzendenveloppen direct uit voorraad

Trimbach Dozen biedt een ruime keuze aan diverse verzendenveloppen, direct uit voorraad leverbaar. Omdat wij beschikken over een eigen logistieke afdeling kunnen wij snel schakelen en een flexibele service bieden. Wij zijn reeds leverancier van talloze bedrijven en organisaties in de ons omringende plaatsen als Breda, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk, maar we kunnen onze producten natuurlijk door geheel Nederland verzenden. Wacht dus niet langer en bestel uw scherp geprijsde verpakkingsmaterialen bij dé specialist.