Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Golfkartonnen doos kopen

Bent u op zoek naar golfkartonnen dozen voor het opslaan en verzenden van uw goederen? Dat is dan een uitstekende keuze. Golfkarton is een bijzonder goed materiaal om goederen in te verpakken en te verzenden. Bij Trimbach Dozen kunt u terecht voor alle mogelijke golfkartonnen dozen tegen een scherpe prijs. Door onze uitgebreide voorraad en ons eigen transport zijn wij in staat snel aan uw vraag te kunnen voldoen. U kunt online ons assortiment bekijken en tevens alle producten via de webshop bestellen. Wilt u advies of heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u natuurlijk contact met onze klantenservice opnemen.

DozenBel: 0416 339947

Enkele golf kartonnen dozen

Wilt u lichte producten veilig versturen of opslaan? Dan is een enkele golf kartonnen doos de ideale oplossing. Golfkarton is een licht, goedkoop en stevig verpakkingsmateriaal. De enkele golf doos is de lichtste variant in het assortiment. Er is heel veel keuze in formaten, maar ook in stevigheid. De stevigheid hangt af van de dikte van het karton en het soort golf dat is toegepast. Hoe meer golfjes, des te steviger de doos. Voor standaard gebruik kunt u uitgaan van een dikte van 3 millimeter, dat is de B categorie in de golfaanduidingen.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Dubbele golf kartonnen dozen

Voor het meer stevige werk zijn dubbelgolf kartonnen dozen de beste oplossing. Dubbele golf dozen zijn dozen met twee lagen golfkarton tussen de de binnen- en buitenlaag. Door de dubbele golflaag is het materiaal sterker en en dus beter geschikt voor het verpakken en vervoeren van de wat zwaardere en breekbare producten. Ze zijn heel goed bestand tegen scheuren en kunnen goed tegen vocht. Het karton is dikker dan bij de enkele laags doos, meestal 4,2 of 7 millimeter (de codes BE en CB) en het aantal golven is groter. Daardoor neemt de stevigheid toe.

Wij leveren alle soorten dozen die u maar kunt bedenken. Vindt u uw doos toch niet in ons uitgebreide assortiment? Dan maken we hem voor u! U geeft kleur, maat en het materiaal door en wij maken uw doos in de door u gewenste hoeveelheid. Wij zijn tevens leverancier van golfkarton op rol. Dit materiaal is een goedkope en flexibele manier om uw producten veilig mee in te pakken. Zo is er altijd een soort golfkarton dat geschikt is voor uw situatie. Trimbach Dozen is een familiebedrijf dat gevestigd is in Waalwijk. Door deze ligging hebben we inmiddels veel klanten aan ons weten te binden in onder andere Breda, Den Bosch, Tilburg, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk, maar ook in de rest van Nederland kunnen wij onze producten bezorgen.