Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Golfkartonnen platen als bescherming

Bij Trimbach Dozen bent u aan het juiste adres voor alle producten van golfkarton. U vindt bij ons niet alleen golfkartonnen dozen in alle soorten en maten, maar ook voor golfkartonnen platen kunt u uitstekend bij ons terecht. Een golfkartonnen plaat is een handig, goedkoop en flexibel materiaal dat zeer geschikt is als extra beschermmateriaal bij het verpakken en vervoeren van dozen op pallets. Kijk op deze website voor de verschillende mogelijkheden en neem gerust contact op met één van onze medewerkers wanneer u vragen heeft. Wij helpen u graag verder!

Kartonnen platenBel: 0416 339947

Kartonnen platen

Golfkartonnen platen zijn geschikt om als onder- en tussenlaag te gebruiken bij het vervoer van dozen op pallets. Wanneer u een kartonnen plaat als onderlaag gebruikt, zijn uw dozen beter beschermd tegen nattigheid en vuil. Door het wat stroeve karton gaan de dozen minder snel schuiven en vervoert u de dozen sneller en veiliger. Extra veiligheid en stevigheid bereikt u door een exra tussenvel te gebruiken. De stapel dozen afdekken met kartonnen platen helpt om te beschermen tegen lichte regen en stof en vuiligheid. Golfkartonnen platen zijn niet alleen geschikt voor het beschermen tijdens het transport; ook bij de opslag van producten bewijst het goede diensten. Het is een gemakkelijke manier om uw producten te beschermen tegen stof. Is de plaat niet meer nodig? Dan is het snel te verwijderen, te hergebruiken en uiteindelijk eenvoudig af te voeren met het oud papier. Wij leveren golfkartonnen platen in twee kleuren: bruin en wit. U kunt kiezen uit vier kwaliteiten en de formaten zijn geschikt voor de twee meest gebruikte soorten pallets: de Europallet en de Blokpallet. Het is ook mogelijk om platen op maat te laten maken. U geeft dan de specificaties door en wij maken ze voor u op maat. Hou daarbij wel rekening met een minimale bestelhoeveelheid van 250 stuks en een iets langere levertijd. U kunt uitgaan van ongeveer 10 dagen.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Golfkartonnen platen bestellen

Bij Trimbach Dozen kunt u terecht voor verschillende afmetingen en diktes kartonnen platen tegen een scherpe prijs. Wij hebben een uitgebreide voorraad en kunnen snel leveren. Online kunt u al onze producten bekijken. Ook kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen. Eerst een offerte ontvangen? Ook dat regelt u gemakkelijk online. Naast golfkartonnen platen zijn wij ook leverancier van diverse andere golfkartonnen producten waaronder dozen, maar ook golfkarton op rol in verschillende diktes, kartonnen kokers en speciale wijn- en bierdozen kunt u eenvoudig online bij ons kopen. Trimbach Dozen is een familiebedrijf dat gevestigd is in Waalwijk. Wij leveren door geheel Nederland, maar door onze ligging hebben we veel klanten in onder andere Breda, Den Bosch, Tilburg, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk.