Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Kartonnen kokers kopen

Wilt u graag stevige, goedkope kartonnen kokers kopen? Dan bent u bij Trimbach Dozen aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat u posters, grote documenten of foto's niet opgevouwen wilt versturen. Dit kan immers beschadigingen veroorzaken. Onze kartonnen kokers zorgen ervoor dat uw posters, documenten of foto's tijdens de verzending in optimale conditie blijven. Wij bieden een ruim assortiment kartonnen verzendkokers, zodat u altijd de koker kunt vinden die perfect om uw product heen past. Hierdoor kunnen we met onze producten het risico op beschadigingen van uw goederen minimaliseren. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kartonnen kokers? Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel.

Kartonnen kokersBel: 0416 339947

Kartonnen kokers online kopen

Wij hebben het online kopen van kartonnen kokers zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Daarom vindt u in onze webwinkel een ruim assortiment kokers met de bijbehorende maten. Zo weet u precies welke koker u moet kiezen. Plaatst u bij ons een bestelling? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. Omdat Trimbach Dozen een groothandel is, beschikken wij over een grote voorraad en zijn de meeste kokers direct leverbaar. Hebben wij uw maat momenteel niet op voorraad? Dan gaan we deze meteen voor u bestellen. Onze producten kunnen snel geleverd worden, waardoor wij al onze klanten een snelle levertijd kunnen garanderen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen transport. Dit betekent dat we niet volledig afhankelijk zijn van transportbedrijven en dat we onze bestellingen netjes kunnen afleveren bij onze klanten.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Kartonnen kokers op maat kopen

Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk het is dat uw verpakkingsmateriaal de juiste maat heeft. Teveel ruimte in de kokeker kan er namelijk voor zorgen dat uw posters beschadigd raken. Daarom zijn onze kartonnen verzendkokers verkrijgbaar in grote en kleine formaten. Toch kan het voorkomen dat u de benodigde maat niet kunt vinden in ons assortiment. Neem dan gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden. In overleg kunnen we de kartonnen kokers op maat laten maken. Uiteraard voor een eerlijke prijs. Onze kartonnen kokers zijn normaal gesproken vierkant. Bent u specifiek op zoek naar een ronde koker? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waar levert Trimbach?

Trimbach beschikt over eigen transport, wat ervoor zorgt dat de levering niet alleen snel, maar ook zorgeloos verloopt. Wij zijn gevestigd in Midden Brabant en leveren daarom veel in plaatsen als Breda, Den Bosch, Tilburg en Waalwijk. Daarnaast hebben wij ook klanten in plaatsen zoals Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk. Bent u elders in Nederland gevestigd? Geen enkel probleem; wij zien uw bestelling graag tegemoet en leveren de kartonnen kokers snel bij u af.