Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Kartonnen verzenddozen

Bij Trimbach Dozen kunt u niet alleen terecht voor alle soorten kartonnen dozen maar ook voor allerlei andere verpakkingsmaterialen, zoals enveloppen, tassen en zakken. Een speciaal soort kartonnen dozen zijn de kartonnen verzenddozen. Ook daarvan zijn er een aantal verschillende soorten, zoals de brievenbusdoos en de autolockdozen. Elke soort doos heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen.

DozenBel: 0416 339947

Autolockdozen: gemakkelijk en snel

Autolockdozen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten kartonnen verzenddozen met een zelfsluitende bodem. Wanneer u de doos in elkaar zet, schuift de bodem vanzelf in elkaar. Vastzetten met tape is dus niet nodig. Dat gaat snel en efficiënt en u bespaart tevens op het gebruik van tape. Ook het sluiten aan de bovenkant van de autolockdoos is heel gemakkelijk. U kunt kiezen voor een plakstrip, waarmee de doos in een handomdraai dichtgeplakt zit. Ook daarvoor is tape dus niet nodig. De meest complete autolockdoos is die met retourstrip. Deze doos heeft nog een extra plakstrip waardoor de klant gemakkelijk de doos kan retourneren. Ideaal dus voor webshops. De doosjes zijn bovendien variabel in hoogte te maken, zodat één model voor verschillende producten gebruikt kan worden.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

De brievenbus verzenddoos: ideaal voor postpakketjes

De brievenbusdoos is ideaal voor het versturen van kleine pakketjes en postbedrijven hanteren lagere tarieven voor brievenbuspakketjes. Kunt u uw product dus goedkoop verpakken in een brievenbusdoos? Dan bespaart u aanzienlijk op de verzendkosten. Trimbach Dozen biedt brievenbusdoosjes in de kleuren wit en bruin en in maar liefst elf verschillende formaten, waaronder de meest reguliere, zoals de A4 en A5 formaten. De dozen zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen en zijn bovendien milieuvriendelijk door het FSC certificaat. Online kunt u de diverse modellen bekijken en kopen. Zo zijn er ook modellen met een plakstrip. Vindt u toch de gewenste maat niet in onze webshop of wilt u uw kartonnen verzenddozen laten bedrukken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kartonnen verzenddozen van Trimbach Dozen

Als groothandel hebben wij heel veel producten in grote aantallen op voorraad. Naast goedkope autolockdozen en de brievenbus verzenddozen zijn wij ook leverancier van de stevigere postdoos en van speciale bier- en wijn verzenddozen. Door de grote voorraad en onze eigen transportfaciliteiten kunnen wij snel en flexibel afleveren. Online kunt u alle producten bekijken en uitzoeken. Ook kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen. Eerst een offerte opvragen? Ook dat is online mogelijk. Trimbach Dozen is een familiebedrijf dat gevestigd is in Waalwijk. Wij leveren door onze geografische ligging in Midden Brabant veelal in plaatsen als Breda, Den Bosch, Tilburg, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk, maar wij kunnen door geheel Nederland onze producten leveren.