Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Online opvulpapier en beschermpapier kopen

Bent u op zoek naar een groothandel waar u opvulpapier en beschermpapier eenvoudig online kunt bestellen? Dan kunnen wij van Trimbach Dozen u daar uitstekend bij helpen! Wij zijn een familiebedrijf en al jarenlang een betrouwbare leverancier van opvulpapier en beschermpapier, kartonnen dozen en andere verpakkingsmaterialen. Wij voorzien u met genoegen van verpakkingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer het aankomt op beschermpapier zijn er talloze verschillende soorten papier om uit te kiezen, elk met unieke voordelen. U kunt bij ons daarom stevige soorten papier kiezen zoals courantpapier, grijspapier, zijdevloeipapier en pakpapier. Voor het veilig inpakken en verzenden van pakketten, kunt u bij ons alle beschermingsmaterialen en pakpapier op rol bestellen.

OpvulpapierBel: 0416 339947

Hoge kwaliteit opvulpapier en beschermpapier bestellen

Kleine en grote vellen courantpapier of grijspapier zijn erg nuttig, maar wanneer u papier in diverse maten zoekt, kunt u deze in ons assortiment zeker vinden. Heeft u inpak- of beschermpapier nodig van 50 cm of van 70 cm breed? Met de juiste maat papier en verpakkingsmaterialen van topkwaliteit, worden al uw goederen veilig en netjes ingepakt. We hebben vele varianten in ons assortiment, die u allemaal voor een eerlijke prijs kunt bestellen. Of u nu papier nodig heeft om netjes en veilig servies, glazen wijnflessen of andere producten in te pakken; wij hebben talloze soorten papier op voorraad die uitermate geschikt zijn voor het veilig inpakken van kwetsbare producten.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Beschermpapier en verpakkingsmaterialen bij u in de buurt

Trimbach Dozen is dé specialist op het gebied van alle soorten verpakkingsmaterialen. Wij zijn een betrouwbare Nederlandse leverancier van dozen, opvulpapier en beschermpapier en andere verpakkingsmaterialen en zijn gevestigd in het Brabantse Waalwijk. Door onze ligging zijn onze tevreden klanten onder andere te vinden in plaatsen als Den Bosch, Tilburg, Drunen, Breda, Waalwijk, Nieuwkuijk en Kaatsheuvel, maar u kunt uiteraard ook in de rest van Nederland onze producten laten bezorgen. Als leverancier beschikken wij tevens over een eigen transportafdeling, wat betekent dat wij uw bestelling snel bij u kunnen afleveren. Uw tevredenheid over onze producten en service is erg belangrijk voor ons, dus wij doen altijd ons best om uw verpakkingsmaterialen zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Voor beschermpapier en opvulpapier, kartonnen verpakkingsdozen en andere verpakkingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs, bent u bij ons aan het juiste adres.

Beschermingsmateriaal voor diverse doeleinden

Voor sommige pakketten is het belangrijk dat de artikelen veilig ingepakt zijn, maar voor andere pakketten is het juist de bedoeling dat ze er leuk en feestelijk uitzien. U heeft daarom een ruime keuze aan allerlei soorten opvulling en beschermmateriaal. Door het gebruik van beschermpapier, zorgt u ervoor dat kwetsbare artikelen veilig opgestuurd kunnen worden en met vrolijk gekleurd opvulmateriaal maakt u er een extra vrolijk pakketje van. Wij bieden u een breed assortiment aan opvulmateriaal en opvulpapier van hoge kwaliteit. Met dit materiaal kunt u al uw pakketjes veilig opsturen én een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.