Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Pallet wikkelfolie

Wikkelfolie is bekend onder een groot aantal namen. Het wordt ook wel rekfolie, stretchfolie of wikkelfolie genoemd. Bij Trimbach Dozen noemen we het ook wel pallet wikkelfolie, want daar wordt het vooral voor gebruikt; het omwikkelen van goederen op pallets met folie. Hierdoor worden de goederen stabiel op de pallet bevestigd en zijn ze goed bij elkaar te houden. Dat het ook wel rekfolie of stretchfolie genoemd wordt is niet gek. De folie is elastisch en heeft het vermogen om ook weer terug te keren in zijn oorspronkelijke toestand. Dat maakt het uitermate geschikt om op een flexibele manier, zonder te breken of te scheuren, artikelen bij elkaar te houden. De goederen op een pallet worden omwikkeld met de folie, zodat ze één groot pakket worden. De banen overlappen elkaar, zodat alles goed bedekt wordt. Dit is goed voor de stabiliteit en veiligheid en het beschermt bovendien tegen vocht, viezigheid en stof. Naast de folie kunt u nog aanvullende maatregelen nemen om de veiligheid en stabiliteit te vergroten, zoals het gebruik van omsnoeringsbanden of noppenfolie.

FoliesBel: 0416 339947

Pallet wikkelfolie voor stabiel en veilig vervoer

Pallet wikkelfolie is bij ons verkrijgbaar in twee breedtes: 10 en 50 centimeter en in twee kleuren: transparant en zwart. De zwarte kleur maakt het moeilijk zichtbaar welke producten vervoerd worden. Dat kan van pas komen wanneer de producten vertrouwelijk moeten blijven, maar maakt ook diefstal minder aantrekkelijk. Rekfolie is niet alleen geschikt om pallets mee te omwikkelen, maar kan ook gebruikt worden om pakketjes te bundelen of om van andere artikelen of verpakkingen één pakket te maken. Dat is makkelijk bij het vervoer en de opslag en het grotere volume voorkomt ook nog eens diefstal. Het is gemakkelijk weer weg te halen en laat geen lijmresten achter. Om de folie gemakkelijk aan te brengen, is een afroller of dispenser een handig hulpmiddel. Pallet wikkelfolie wordt meestal handmatig aangebracht, maar heeft u tientallen pallets per dag die geseald moeten worden? Dan is machinaal wikkelen de beste oplossing.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Sterk in de regio, maar ook daarbuiten

Leverancier Trimbach Dozen in Waalwijk is een familiebedrijf met een lange geschiedenis in verpakken. Vanwege onze locatie in Midden Brabant hebben we inmiddels een grote klantenkring weten op te bouwen in onder andere Breda, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk, maar we leveren door geheel Nederland. We hebben een grote voorraad en kunnen dus snel leveren, zeker omdat we ook nog eens ons eigen transport hebben. Dat maakt het ook mogelijk om een gerichte afspraak in te plannen voor het tijdstip van de levering. U kunt uw bestelling tegen een gunstige prijs overigens ook zelf bij ons in Waalwijk op komen halen.