Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Palletdozen kopen

Bij Trimbach Dozen kun u diverse soorten palletdozen kopen. Dit zijn dozen die qua formaat zijn aangepast op de afmetingen van de meest gangbare pallets. Daardoor zijn ze ideaal voor het verzenden van (bulk)goederen die op pallets vervoerd moeten worden. In ons assortiment vindt u onder andere een palletdoos voor een europallet en een blokpallet, waarbij u altijd de keuze heeft uit diverse kwaliteiten en diktes. Ga bijvoorbeeld voor een dubbele golf palletdoos, of is een enkele golf voldoende? En geeft u de voorkeur aan een zogeheten B-golf of een CB-golf? Uiteraard kunnen we u bij twijfel voorzien van een passend advies, zodat u de juiste palletdozen ontvangt die het beste bij uw product(en) passen.

PalletdozenBel: 0416 339947

De voordelen van onze pallet dozen van karton

Onze collectie pallet dozen van karton is van uitstekende kwaliteit en de dozen zijn gemakkelijk te stapelen. Er is gebruik gemaakt van een stevige lijmverbinding en ze zijn eenvoudig te sluiten. Een palletdoos van Trimbach Dozen betreft namelijk een Amerikaanse vouwdoos, die zeer eenvoudig in elkaar te zetten is. Door de dozen in grotere aantallen te bestellen profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke staffelkorting. Stuur ons daarvoor gerust online een offerte aanvraag en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend aanbod voor het gewenste aantal palletdozen. Bovendien kun u via onze webshop gemakkelijk het exacte aantal palletdozen bestellen dat u op één europallet of blokpallet kwijt kunt. Deze berekening hebben wij namelijk alvast voor u gemaakt.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Amerikaanse vouwdoos voor europallet en blokpallet

Als u het onze dozenexperts vraagt is de Amerikaanse vouwdoos de meest ideale palletdoos, zowel voor een europallet als een blokpallet. Zoals hierboven reeds vermeld is deze allereerst gemakkelijk in elkaar te zetten. Hij is echter ook stevig, betaalbaar en bij ons vrijwel altijd op voorraad. We kunnen jouw pallet dozen van karton dan ook snel leveren, of u nu in de regio van waalwijk gevestigd zit of daarbuiten.

Palletdozen met snelle levering

Bij Trimbach Dozen beschikken we over eigen transport, waardoor we zowel de kleine als grote palletdozen snel kunnen leveren. We zitten gevestigd in Waalwijk en kunnen dus (in overleg) een levering op dezelfde dag regelen in alle volgende plaatsen: Breda, Den Bosch, Tilburg, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk. Ook buiten deze regio is er veel mogelijk en denken we als leverancier altijd met onze klant mee om de beste service te kunnen bieden. Dus of u nu palletdozen van 120 x 80 cm zoekt of een ander formaat, wij leveren alle soorten palletdozen van karton supersnel, en waar mogelijk nog dezelfde dag!