Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Papieren draagtassen bestellen

Papieren draagtassen zijn een populair verpakkingsmateriaal voor veel winkels en bedrijven. Veel bedrijven willen hun klanten graag een tas meegeven, maar plastic tassen zijn niet duurzaam en daardoor slecht voor het milieu. Het verstrekken van papieren tassen is de perfecte oplossing voor dit probleem. Bij Trimbach Dozen vindt u stevige én goedkope papieren draagtassen in veel verschillende formaten. Ook voor andere verpakkingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Neem snel een kijkje op deze website voor ons uitgebreide assortiment.

Papieren draagtassenBel: 0416 339947

Papieren draagtassen online bestellen

Onze papieren draagtassen zijn gemaakt van duurzaam papier, waardoor ze een zeer goed alternatief zijn voor plastic tassen. We begrijpen dat het belangrijk is dat de papieren draagtas bij gebruik niet scheurt. Daarom maken wij enkel gebruik van het beste materiaal en wordt het karton regelmatig aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit garanderen. In onze webwinkel vindt u zowel grote als kleine papieren draagtassen. Zo kunt u de tas kopen die het beste bij uw producten past. Ziet u het gewenste formaat er niet tussen staan? Schroom dan niet om ons te contacteren. Waarschijnlijk kunnen we uw papieren tassen op maat laten maken. In onze webwinkel kunt u aangeven hoeveel papieren tassen u wilt bestellen. Zodra u het gewenste aantal hebt doorgegeven, zullen wij een offerte opmaken. Deze ontvangt u binnen enkele dagen in uw mailbox. Gaat u akkoord met de prijs? Dan beginnen we meteen met het verwerken van uw bestelling en ontvangt u de papieren draagtassen zo snel mogelijk.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Papieren draagtassen bestellen uit onze voorraad

Trimbach Dozen is een groothandel en al vele jaren lang gespecialiseerd in kartonnen verpakkingsmaterialen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk stevig én betrouwbaar verpakkingsmateriaal is voor onze klanten en nemen onze taak uiterst serieus. Bij ons vindt u niet alleen papieren draagtassen, maar ook kartonnen dozen en kokers. Al onze verpakkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in grote en kleine hoeveelheden en soms ook op rol. Papieren draagtassen kunt u al bestellen vanaf 25 stuks. Wij beschikken over een grote eigen voorraad, zodat we onze klanten snel van dienst kunnen zijn. Is een verpakkingsmateriaal momenteel niet op voorraad? Dan zullen we het direct voor u bestellen. We zijn trots op de hoge standaard die we als leverancier hebben kunnen bereiken en doen er alles aan om onze klanten verder te helpen. Heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan vooral contact met ons op.

Papieren draagtassen bestellen bij Trimbach

Trimbach Dozen beschikt over eigen transportfaciliteiten zodat we niet volledig afhankelijk zijn externe vervoerders. Dit betekent dat alle verpakkingsmaterialen netjes en op tijd bij onze klanten worden afgeleverd. We leveren in heel Nederland, maar hebben door onze locatie in Midden Brabant een grote tevreden klantenkring opgebouwd in onder meer Breda, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk.