Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Verpakking opvullen en beschermen

U wilt natuurlijk dat uw producten goed beschermd en onbeschadigd bij uw klanten worden bezorgd. Naast een goede (kartonnen) verpakking, is goed opvulmateriaal daarvoor een belangrijk hulpmiddel. Hiermee worden producten beschermd tegen stoten en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast kan opvulmateriaal gebruikt worden om te voorkomen dat producten elkaar onderling beschadigen tijdens transport. De basis voor een onbeschadigde bezorging, is een stevige en passende doos. Ook wanneer u geen opvulmiddel wilt gebruiken is dit heel belangrijk. Onze doos met variabele hoogtes is passend te maken voor elk product en daarmee zeer geschikt om kwetsbare producten goed en stevig verpakt te versturen.

Opvul- en beschermartikelenBel: 0416 339947

Sizzlepak als opvulmiddel

Er zijn diverse goede en bruikbare opvulmiddelen verkrijgbaar. Bekend zijn de luchtkussenfolie zakjes en opvulchips. Ook sizzlepak wordt veel gebruikt om niet al te kwetsbare producten toch enigszins te beschermen, maar het is met name een opvulmiddel. Sizzlepak is een decoratief opvulmateriaal en is gemaakt van papier of dun karton dat in zigzagstrookjes is gevouwen. Het is verkrijgbaar in dertien verschillende kleuren en geeft niet alleen bescherming, maar ziet er ook nog eens feestelijk uit en geeft een luxe uitstraling aan uw verpakking. Sizzlepak is van papier gemaakt en dus goedkoop, milieuvriendelijk en licht van gewicht. We verkopen dit opvulmateriaal in zakken met een inhoud van 10 kg.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Luchtkussenfolie zakjes en noppenfolie

Misschien wel het bekendste opvulmiddel dat een goede bescherming geeft, is noppenfolie. U kent het waarschijnlijk onder de naam bubbeltjesplastic. Dit materiaal is heel flexibel en kan gebruikt worden voor de bescherming van vrijwel alle soorten producten. Het is zowel voor vervoer als voor opslag een geschikt vulmiddel. Noppenfolie is verkrijgbaar op rol in een aantal standaard breedtes. Een rol is 10 meter of 100 meter lang. Daarnaast is het folie nog verkrijgbaar in een aantal diktes. Op deze website kunt u alle soorten noppenfolie vinden tegen een scherpe prijs. Bijna net zo bekend als het bubbeltjesplastic zijn de luchtkussenfolie zakjes. Stevige, met lucht gevulde zakjes die een goede bescherming geven bij het vervoer van kwetsbare producten. Ze vullen de lege ruimte in de doos en voorkomen dat producten gaan schuiven. Ook de luchtkussenfolie zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. U kunt de zakjes kant en klaar bestellen of u kunt lege zakjes op een rol kopen die u zelf met lucht kunt vullen. Een wat minder bekend beschermingsmiddel zijn de U-fix schuimprofielen. Ze zijn geschikt om bijvoorbeeld schilderijen en kasten te beschermen. Er zijn hoekbeschermers om de hoeken goed te beschermen en rechte, lange profielen om de rechte kanten van een schilderij of kast te beschermen. In combinatie met noppenfolie is uw kwetsbare schilderij of kast erg goed beschermd tijdens vervoer. Naast deze bekende opvul- en beschermingsmiddelen, bieden we nog een aantal andere materialen, zoals schuimfolie, omsnoerbanden en golfkarton op rol aan. Voor al uw te verzenden producten is er een passend opvulmateriaal te vinden. Wilt u een andere maat, kleur of breedte dan online wordt aangegeven? Neem dan gerust eens contact met ons op. Meestal kan er een oplossing op maat voor u gemaakt worden. Trimbach Dozen is een familiebedrijf dat gevestigd is in Waalwijk. Vanwege onze locatie in Midden Brabant hebben wij inmiddels een grote klantenkring weten op te bouwen in onder meer Breda, Den Bosch, Tilburg, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk, maar ook in de rest van Nederland kunnen onze producten bezorgd worden.