Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Verpakkingstape, etiketten en toebehoren kopen

Bent u op zoek naar een groothandel waar u verpakkingstape, etiketten en toebehoren zowel offline als online kunt bestellen? Verpakkingstape van hoge kwaliteit, waarschuwingstape of waarschuwingsetiketten op rol en andere toebehoren vindt u allemaal bij Trimbach Dozen. Wij bieden u een breed assortiment aan verpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat de goederen die u verstuurt veilig bij de geadresseerde aankomen, is het natuurlijk belangrijk om deze netjes en stevig in te pakken met goede verpakkingstape. In ons assortiment vindt u niet alleen tape of plakband, maar ook tape dispensers die het makkelijker maken om pakketten snel, netjes en stevig in te pakken. Deze tape dispensers zorgen ervoor dat u snel en makkelijk te werk kunt gaan

Tape & etikettenBel: 0416 339947

Sluitzegels voor enveloppen en andere verpakkingsmaterialen

Voor kleinere bestellingen of pakketjes, gebruikt men eerder enveloppen dan kartonnen dozen. Wij bieden daarom zowel dozen als enveloppen aan in ons assortiment. Daarbij komen natuurlijk ook sluitzegels kijken. Met een goede sluitzegel of sluitsticker blijft uw envelop of brievenbusdoos dicht en kan deze veilig worden verzonden. U vindt bij ons ook stevige bedrukte tape van goede kwaliteit. Hiermee vangt u twee vliegen in één klap, want op de verpakkings tape zelf staan al de waarschuwingen waarvoor gewoonlijk etiketten gebruikt moeten worden. Of u nu sluitzegels of verpakkingstape voor grote of kleine pakketten nodig heeft; u vindt bij ons in het assortiment verpakkingsmaterialen op maat.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Verpakkingstape leverancier in de buurt

Trimbach Dozen is een echt familiebedrijf dat al jarenlang een vertrouwde leverancier is van verpakkingsmaterialen zoals dozen, opvulmateriaal, verpakkingsplakband, etiketten en toebehoren. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Waalwijk en beschikken over een eigen transportafdeling, zodat wij uw bestelling zo snel mogelijk bij u kunnen afleveren. Door onze ligging leveren wij op zeer regelmatige basis onze verpakkingsmaterialen aan afnemers in plaatsen als Breda, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk en zorgen ervoor dat onze voorraden altijd aangevuld zijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat het product dat u zoekt, uitverkocht is. In dit geval kunnen wij meer inkopen. Zo zorgen wij dat we snel nadat u uw bestelling heeft geplaatst, uw verpakkingsmaterialen bezorgen en dat is niet alleen in de regio mogelijk maar wij leveren door geheel Nederland.

Verpakkingsdozen, tape en toebehoren

Goede kwaliteit hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij bieden u de beste kwaliteit verpakkingsmaterialen voor een eerlijke prijs. U hoeft dus niet de hoofdprijs te betalen voor het verpakken van uw artikelen. Met kartonnen dozen, verpakkingstape, etiketten en toebehoren van hoge kwaliteit, kunt u ervoor zorgen dat uw pakketten netjes en stevig ingepakt zijn, zodat deze veilig en wel bij de ontvanger aankomen. Stevige dozen en verpakkingstape houden het pakket goed beschermd, terwijl waarschuwingsetiketten ervoor moeten zorgen dat men voorzichtig met de goederen zal omgaan.