Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Papieren en plastic verzendzakken kopen

Bij Trimbach Dozen zijn we gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons ook zowel kleine als grote aantallen verzendzakken kopen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en afhankelijk van wat u wilt verzenden zit er altijd een geschikte optie tussen. Onze goedkope verzendzakken (ook wel coexzakken genoemd) zijn perfect voor niet breekbare producten, zoals kleding, mappen met documenten en andere relatief platte items. In onze webshop kun u zowel plastic verzendzakken als papieren verzendzakken bestellen. Welke materiaal het meest geschikt is hangt af van een aantal factoren. Vraag ons gerust om advies als u twijfelt welke u moet hebben of als u de prijs wilt weten.

VerzendzakkenBel: 0416 339947

Kleding verzendzakken online bestellen

We merken dat de plastic verzendzakken door onze klanten voornamelijk voor kleding worden gebruikt. Logisch, want waarom zou u een kledingstuk in een doos stoppen als u geld kunt besparen door een passende zak te gebruiken? Je bespaart met kleding verzendzakken bovendien ontzettend veel ruimte, want de zakken hoeven niet opgevuld te worden om ze fatsoenlijk te kunnen sluiten. Als laatste zijn ze gemakkelijk te vervoeren, want ze zijn super flexibel en hoeven niet zoals kartonnen dozen gestapeld te worden. Reden genoeg om voor kleding verzendzakken te kiezen dus!

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Papieren of plastic verzendzakken: welke zijn beter?

In onze webshop kun u zowel plastic als papieren zakken bestellen om producten in te verzenden. Het spreekt voor zich dat de papieren variant beter is voor het milieu. Met de stijgende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen winnen deze dan ook steeds meer aan populariteit. Papier is echter wat gevoelig voor vocht en als er niet voorzichtig mee omgesprongen wordt zal het scheuren, wat bij plastic dan weer niet het geval is. Plastic verzendzakken genieten om deze reden nog steeds de voorkeur van veel ondernemers, zeker wanneer u beseft dat ze volledig te recyclen zijn. Het is dus maar net wat uw voorkeur heeft, want beide opties hebben zo hun voor- en nadelen.

Snel zakken nodig om te verzenden?

Bij Trimbach Dozen hebben we altijd een groot assortiment verzendzakken op voorraad, zowel van papier als van plastic. Deze kunnen we dus snel leveren, zeker in onze eigen regio rondom Waalwijk. We beschikken over eigen transport en kunnen in de volgende plaatsen en de plaatsen daaromheen een levering vaak op dezelfde dag nog verzorgen, zoals in Waalwijk, Breda, Den Bosch, Tilburg, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk. Heeft u de verpakkingen snel nodig, maar bevindt u zich buiten deze regio? Neem dan even contact met ons op, want als leverancier van diverse verzendzakken bezorgen wij door geheel Nederland.