Kopen op factuur
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Zakken voor een goede verpakking

Naast dozen als verpakkingsmateriaal zijn ook diverse soorten zakken een goede manier om uw producten te verpakken of te vervoeren. Zakken kunnen gemaakt zijn van plastic of van papier en zijn er in allerlei formaten. Ook de toepassing van de zakken en tassen verschilt. We lichten er verder op deze pagina een aantal uit. Al onze producten zijn snel leverbaar, want we houden een ruime voorraad aan. Tevens hebben we het transport in eigen hand, dus de aflevering van uw producten kan flexibel en op afspraak. Liever zelf afhalen? Dat is zeker mogelijk, u kunt uw bestelling zelf komen afhalen bij ons magazijn in Waalwijk.

Tassen & zakkenBel: 0416 339947

Gripzakken

Gripzakken of liever gripzakjes of grip lock zakjes, want ze zijn  over het algemeen klein van formaat, zijn heel geschikt als verpakking van kleine producten zoals schroeven of paperclips. Er zijn drie varianten: met een rond oogje, met een eurosleuf (handig om in een winkel op te hangen, want daar wordt vaak gewerkt met het eurosleuf ophangsysteem) en met een schrijfvlak om het soort product of het aantal op de zak te kunnen schrijven. Gripzakjes zijn bovendien altijd hersluitbaar.

Kartonnen dozen
Kartonnen dozen
Breekbaar tape
Verpakkingstape
Brievenbusdozen
Brievenbusdozen
Kerstdorp kerstdoos
Kerstdozen

Noppenfolie zakjes, PP zakken en vlakke zakken

Een noppenfoliezakje of noppen enveloppen worden gebruikt bij het transport van kleinere artikelen die beschermd moeten worden tijdens het vervoer, zoals een mobiele telefoon of sieraden. De zakjes en enveloppen zijn voorzien van een plakstrip, dus gemakkelijk in het gebruik en eventueel herbruikbaar. PP zakken zijn transparante plastic zakken die af te sluiten zijn met een plakstrip. Ze zijn er in vier formaten en heel geschikt voor het verpakken van drukwerk zoals brochures of tijdschriften. Vlakke zakken zijn wat u zou kunnen noemen “gewone” plastic zakken. Ze zijn er in verschillende formaten en in verschillende diktes. Het zijn allround plastic zakken die geschikt zijn voor het vervoeren en verpakken van vrijwel alle losse artikelen die niet te groot en te zwaar zijn.

Dit zijn slechts een paar van de soorten zakken en tassen die u bij ons kunt kopen en die wij uit voorraad kunnen leveren. Op deze website kunt u de rest van ons assortiment bekijken. Wij leveren ook papieren zakken in drie formaten van bruin kraftpapier, afvalzakken en houders, plastic draagtasjes, papieren enveloppen en een aantal andere specialistische producten. Staat de verpakkingsoplossing van uw keuze er niet bij? Neem dan gerust eens contact met ons op. We bespreken dan met u wat er mogelijk is om voor u te kunnen bestellen en tegen welke prijs. Trimbach Dozen is een echt familiebedrijf dat gevestigd is in Waalwijk. Doordat wij in Midden Brabant gevestigd zijn hebben we inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd in onder andere Breda, Den Bosch, Tilburg, Kaatsheuvel, Drunen en Nieuwkuijk. Onze service gaat echter verder dan de regio, want wij leveren en bezorgen onze producten door geheel Nederland.